Anatomija uspjeha – besplatna otvorena predavanja u Poreču, Puli i Rovinju

19 views |0 comments

Upoznajte se sa osnovama funkcioniranja strukture mozga, jer mozak nije samo organ, on je puno više od toga. Naučite što su principi, što je generativni princip i kako uz primjenu najnovijih trendova znanja doći do pozicije u kojoj ste vi ti koji upravljate sa svojim životom. Ovo predavanje je za ljude koji žele postati majstorima svog života na način da ovladaju s vrhunskim znanjima kako bi razvili svoj neograničen potencijal.
Mozak mora biti u balansu da bi svaki čovjek ostvario svoj puni potencijal. Na predavanju naučite koristeći najnovije spoznaje iz neuroznanosti, psihologije NLP-a i ostalih područja gestalt tehnika i pristupa, što znači imati mozak u balansu, te o posljedicama i aspektima njegovog debalansa.
Debalansirani mozak stvara debalansiranu svijest koja onemogućuje da se razviju neograničeni potencijali koje svaka osoba posjeduje. Ljudski mozak kada je u debalansu u potpunosti iskrivljuje percepciju i udaljuje čovjeka od istine, tako da čovjek živi tuđi život, a ne svoj. Ljudski mozak je šef i glavni režiser vaše realnosti, zato je vrlo bitno preuzeti kontrolu upravljanja nad mehanizmom svojega uma.
Želite naučiti kako pokrenuti promjene u svome životu, te razviti svoje neograničene potencijale za koje niste niti znali da ih posjedujete, svakako se prijavite na besplatno otvoreno predavanje ANATOMIJE USPJEHA – program za razvoj osobnih i sistemskih potencijala.
Prvo predavanje započinje u Poreču 23.10.2017. godine u 19 sati, u Obrtničkom domu, Partizanska 5A, Poreč, (I.kat – dvorana), zatim u Rovinju 25.10.2017. godine u 19 sati, Pučko otvoreno učilište, Trg Maršala Tita 12, Rovinj, (Velika dvorana doma kulture), te u Puli 27.10.17. godine u 19 sati, u Istarskoj razvojnoj agenciji d.o.o. (IDA), Mletačka 12, Pula (IV. kat).
Voditelj programa je: Martina Ružić Bratović stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala.
Prijaviti se možete na e-mail adresu: anatomijauspjeha@gmail.com ili na broj telefona: 091/519 73 55. Kod predbilježbe e-mailom, ispunite dolje navedeno, napravite copy paste i pošaljite na gore navedenu e-mail adresu.
PREDMET: ANATOMIJA USPJEHA PREDAVANJE POREČ, ROVINJ ILI PULA – PREDBILJEŽBA
IME I PREZIME:BROJ MOBITELA:

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *