Završna konferencija projekta CITY_SEC

11 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. poziva Vas na Završnu konferenciju projekta “Regional development and energy agencies supporting muniCIpaliTY_SEC to jointly become active energy actors in Europe – City_SEC”.
U sklopu navedenog projekta izrađeni su Akcijski planovi energetski održivog razvoja (eng. Sustainable Energy Action Plan, SEAP) istarskih gradova uključenih u provedbu projekta – Buzet, Pula, Poreč, Rovinj i Labin, a koji su u svibnju 2011. godine pristupili Sporazumu gradonačelnika (Covenant of Mayors).
Cilj Završne konferencije predstaviti je rezultate projekta javnosti te će sukladno tome gradovi uključeni u projekt predstaviti postignuća po pitanju energetske učinkovitosti te aktivnosti i investicije usmjerene na daljnju promociju obnovljivih izvora energije kao i energetsku učinkovitost, odnosno informacije obuhvaćene i opisane u njihovim Akcijskim planovima.
Završna konferencija projekta City_SEC bit će održana u prostorima Centra za istraživanje materijala – METRIS, na adresi Zagrebačka 30 u Puli, u utorak 23. travnja 2013. s početkom u 09,00 sati.
Molimo Vas da sudjelovanje potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 22. travnja 2013., e-mailom na mailto:sanja.kantaruti@ida.hrili telefonom na brojeve 052/388 110.
Info o svečanom uručivanju SEAP-a izrađenih u sklopu projekta City_SEC u Bruxellesu ovdje.
www.citysec.eu

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *