Strukturni fondovi 2014. – 2020.; Mogućnosti, fondovi i izgledi razvoja za mala i srednja poduzeća u Republici Hrvatskoj.

6 views |0 comments

Predstavnici IDA-e sudjelovali su na konferenciji Strukturni  fondovi 2014. – 2020.; Mogućnosti, fondovi i izgledi razvoja za mala i srednja poduzeća u Republici Hrvatskoj. Konferencija se održala u Veneciji u organizaciji Unioncamere del Veneto i Veneto banke.
Na konferenciji su predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta g. Gordan Maras i pomoćnica ministra gđa. Zdenka Lončar predstavili talijanskim poduzetnicima mogućnosti ulaganja u Republiku Hrvatsku. Talijanski predstavnici iz regija Veneto, Friuli Venezia Giulia te predstavnici Unioncamere del Veneto predstavili su programe i fondove Europske Unije za razdoblje 2014. – 2020., te mogućnosti za investicije,  rast i razvoj u narednim godinama. Predstavnici IDA-e su održali nekoliko sastanaka sa zainteresiranim poduzetnicima koji žele ulagati na područje Istarske županije te su dogovoreni budući posjeti i suradnja sa zainteresiranim poduzetnicima.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *