Seminar “Učinkovito upravljanje vremenom”

10 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na seminar na temu  “UƒåINKOVITO UPRAVLJANJE VREMENOM”, koji će biti održan u četvrtak, 11. listopada 2012. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji su u svakodnevnom privatnom i poslovnom životu izloženi stresnim situacijama te žele naučiti kako se nositi s njima i kako učinkovito upravljati vremenom.
Učinkovito upravljanje vremenom je u današnje vrijeme nužno potrebno zbog velikog broja obaveza koje ima svaka zaposlena osoba. Te seminar je zamišljen kao spoj praktičnog i teoretskog gdje se uče znanja i vještine koje će vam pomoći da odredite prioritete, da uspješno delegirate i da učinkovito planirate svoje vrijeme.
Seminar će voditi voditeljica treninga Jelena Vrsaljko koja je diplomirala 1997. godine na Studiju za socijalni rad te stekla zvanje socijalnog radnika. Ima tri godine iskustva kao odgajateljica u dječjem domu. U Prosperiti je završila praktičarski trening 2003. i majstorski trening 2004. godine. Bila je asistent na praktičarskom treningu. U ljeto 2006. certificirana je za trenera NLP-a, HNLP-a te coacha u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju, Lancaster, SAD. 2006. završila je četverogodišnji Studij transakcijske analize u Zagrebu.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail  alek.dragojevic@ida.hr najkasnije do petka, 5. listopada 2012. godine.
Sadržaj možete preuzeti

Sadrzaj__-_Ucinkovito_upravljanje_vremenom.pdf

, a prijavnicu

Prijavnica_-__Ucinkovito_upravljanje_vremenom.doc

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *