Seminar “Fit za prodaju – kako naći dobar posao u prodaji”

7 views |0 comments

Seminar će održati Danijel Bićanić (Bićanić Consulting), prodajni konzultant i trener. Profesionalnu karijeru započeo je 1998. godine na prodajnim i rukovodećim mjestima u hotelijerstvu u
Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslovnom edukacijom intenzivno se bavi od 2003. godine.
Na seminaru će sudjelovati predstavnici tvrtke koji će predstaviti istu kao i trenutne potrebe tvrtke što se tiče zapošljavanja djelatnika u prodaji.
Sudionici seminara na raspolaganje će dobiti provjerene alate i instrumente koji će im biti konkretna pomoć u potrazi za kvalitetnim radnim mjestom u prodajnoj branši kao i u budućem profesionalnom razvoju.
Seminar je namijenjen nezaposlenim osobama, srednjoškolcima i studentima. Previđeno trajanje je 3 sata.
Sadržaj seminara:
Zašto je nastao „Fit za prodaju“Ratio 20-20-60 među prodajnim profesionalcimaSWOT profesije u prodajiVrste prodaja (kanali, plaće, perspektive)Najvažniji savjeti u potrazi za poslom u prodajiIzrada osobnog plana razvoja prodajne karijereKako tražiti posao u prodaji?U.S.P.J.E.H. u prodajiPredstavljanje prodajnog poslodavca – Istragrafika d.d. Rovinj
Predstavnici Istragrafike predstavit će tvrtku i djelatnost kao i trenutne potrebe tvrtke što se tiče zapošljavanja djelatnika u prodaji. 
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, no broj sudionika je ograničen. Rok za prijavu je 18. ožujka.
Kontakt osoba u ŽK Pula: Koraljka Vitasović, tel: 378-135, 378-100, e-mail: kvitasovic@hgk.hr

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *