Regionalna konferencija projekta BIZimpact II

5 views |0 comments

U organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta, u ponedjeljak, 30. lipnja 2014., s početkom u 10:00 sati u prostorijama HGK Županijske komore Pula, bit će održana regionalna konferencija projekta “Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II”
U sklopu konferencije predstavit će se elektroničke aplikacije za informiranje i savjetovanje malih i srednjih poduzetnika, koje se razvijaju u sklopu projekta.
Putem aplikacija poduzetnici će po prvi put moći izravno davati svoje komentare, prijedloge i/ili primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjene postojećih zakona i propisa te na taj način sudjelovati u njihovom kreiranju.
Poduzetnicima će na konferenciji biti dostupno i osam mini vodiča u tiskanom obliku pripremljenih u sklopu projekta – Zaštita tržišnog natjecanja i državne potpore, Zaštita intelektualnog vlasništva, Sigurnost hrane, Norme za industrijske proizvode, Javna nabava, Sustavi upravljanja energijom, Upravljanje sustavom kvalitete i rizicima te Porez na dodanu vrijednost nakon pristupanja Europskoj Uniji.  
Prisutvovanje konferenciju neophodno je najaviti na adresu e-pošte: info@bizimpact.hr ili na broj telefona: (01) 798 0983 najkasnije do 27. lipnja.
Dodatne informacije o projektu dostupne su na web adresi www.bizimpact.hr.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *