Radionica “E-poslovanje za male i srednje poduzetnike”

5 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, organizira radionicu “E-POSLOVANJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE”. Radionica će biti održana u četvrtak, 29. rujna 2011. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Odjela za ekonomiju i turizam ” Dr.Mijo Mirković” (informatička učionica), Preradovićeva 1, 52100 Pula.
Radionica je dio projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te je namijenjena svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja te o primjeni e-poslovanja u praksi.
Navedeni se projekt provodi uz pomoć sredstava Europske Unije, a cilj mu je povećati korištenje i primjenu elektroničkog poslovanja kod malih i srednjih poduzetnika, kako bi povećali svoju konkurentnost.
Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, 97% tvrtki u Hrvatskoj koristi računala u svom radu, ali pretpostavlja se da samo manji dio njih koristi sve prednosti koje donosi e-poslovanje.
Istarska razvojna agencija je jedna od deset poduzetničkih potpornih institucija u Hrvatskoj kojima je temeljem natječaja povjereno da budu nositelji aktivnosti i promotori e-poslovanja u Hrvatskoj.
Radionicu će uz predstavnike Istarske razvojne agencije održati ICT stručnjaci koji već dugi niz godina rade na razvoju e-business rješenja za poslovnu zajednicu: Miroslav Ahac (HGK ŽK Pula), Toni Milovan (FWD Grupa) te Marko Turk (Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Odjel za ekonomiju i turizam ” Dr.Mijo Mirković”).
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_E-poslovanje_za_MSP_-_29.09.2011.doc

te program radionice

Program_E-poslovanje_za_male_i_srednje_poduzetnike__final_-_29.09.2011.pdf

.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: tamara.kirsic@ida.hr ili sanja.kantaruti@ida.hr, najkasnije do srijede, 28. rujna 2011.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *