Prezentacija natječaja za dodjelu sredstava iz EU fonda za MSP u HGK ŽK Pula 29. siječnja 2014.

5 views |0 comments

Prezentacija se organizira povodom objave javnog poziva Ministarstva poduzetništva i obrta na dostavu projektnih prijava “Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća”. Potpore ovog Javnog poziva pružit će se za projekte iz dva područja: konkurentnost malih i srednjih poduzeća te konkurentnost turizma. 
Cilj prezentacije jest potencijalnim prijaviteljima pružiti informacije o postupku podnošenja prijave, o proceduri evaluacije te o najvažnijim koracima i dokumentima tijekom navedene procedure. Prezentaciju će voditi Zvonimir Savić iz Centra za EU pri HGK.
Prezentacija je najprimjerenija malim i srednjim poduzećima s projektima u visokom stupnju pripremljenosti čiji je cilj:
poboljšati tehnološku strukturu poduzeća, olakšati pristup financiranju za proizvodna ulaganja te ojačati održivost i konkurentnost poduzećaulagati u izgradnju, preuređenje i poboljšanje kvalitete smještaja malih i srednjih hotela te u razvoj dodatne turističke ponude uz jačanje komercijalne vrijednosti prirodnih i kulturnih resursa.

Uz Zvonimira Savića, prezentaciju pod nazivom “Mogućnosti financiranja projekata iz sredstava HBOR-a” održat će Cinzia Zubin (HBOR-ovog Područni ured za Istru).
Rok za prijavu je 27 siječnja, no prijave sudjelovanja prihvaćat će se prema redoslijedu zaprimanja do popunjenja raspoloživog kapaciteta dvorane.
Dodatne informacije i prijave u ŽK Pula, Marko Percan, stručni suradnik, tel: 378-125, e-mail: mpercan@hgk.hr

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *