Predstavljen Program poticanja poduzetništva i obrta “Poduzetnički impuls 2014.”

6 views |0 comments

U ponedjeljak, 24. veljače 2014. godine, u terminu od 11:00 do 13:00 sati u prostorima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Odjela za ekonomiju i turizam „dr.Mijo Mirković”, održana je prezentacija Programa poticanja poduzetništva i obrta “PODUZETNIČKI IMPULS 2014.”.
Navedeno događanje Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., organizira u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom poduzetništva i obrta, Pulskim Centrom za Poduzetništvo, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom.
Predstavnice Ministarstva poduzetništva i obrta, Zdenka Lončar (pomoćnica ministra poduzetništva i obrta) te Božena Gajica Uzelac (voditeljica Odjela za potporu izvoza) predstavile su aktualne javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava kako bi se istarskim poduzetnicima i obrtnicima, poduzetničkim  institucijama, jedinicama lokalne samouprave i ostalim potencijalnim korisnicima bespovratnih potpora omogućila što kvalitetnija priprema i podnošenje zahtjeva za ovogodišnje natječaje.
Na prezentaciji je sudjelovalo dvjestotinjak sudionika iz privatnog i javnog sektora Istarske županije.
Putem Programa poticanja poduzetništva i obrta PODUZETNIČKI IMPULS 2013. istarskim je poduzetnicima i obrtnicima, poduzetničkim institucijama, jedinicama lokalne samouprave te ostalim korisnicima dodijeljeno ukupno 5.201.224,44 kn, odnosno odobreno je ukupno 85 projekata.
Više infomacija te detaljnije konzultacije vezane uz prijave na ovogodišnje natječaje MINPO-a moguće je dobiti svakim radnim danom od  8 do 16 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV, Pula (www.ida.hr).
Prezentaciju MINPO-a možete preuzeti

Agencije_PODUZETNICKI_IMPULS_2014_-_ZL_8.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *