Poziv na trodnevnu radionicu “E-POSLOVANJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE”

5 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta poziva Vas na trodnevnu radionicu  “E-POSLOVANJE  ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE” koja će biti održana prema sljedećem rasporedu:
I. utorak, 11.09.2012. od 15.00 do 20.00 sati –    INTERNET POSLOVANJEII. srijeda, 12.09.2012. od 15.00 do 20.00 sati –   INTERNET MARKETING, INTERNET PR I ANALITIKAIII. četvrtak, 13.09.2012.  od 15.00 do 20.00 sati – IZRADA WEB STRANICA I UPRAVLJANJE SADRŽAJEM
Mjesto događanja: novo opremljena informatička učionica IDA-e u prostorima Centra za istraživanje – METRIS, Zagrebačka 30, 52100 Pula (u krugu OB Pula, prostori bivše kirurgije).
Trodnevna radionica je nastavak projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog  poslovanja kojeg je sufinancirala Europska unija te je namijenjena svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama,  alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja te o primjeni e-poslovanja u praksi. 
Trodnevna radionica za grupu od 20 poduzetnika bit će bazirana na praktičnom radu na računalu, a s ciljem konkretnog podizanja znanja i vještina o uvođenju e-poslovanja u redovno poslovanje.
Radionicu će voditi g. Siniša Begović, MBA, koji se  kroz svoju dugogodišnju menadžersku karijeru konstantno usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem.  Autor je više desetaka stručnih članaka, te je koautor knjige o e-poslovanju.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika (informatička učionica je opremljena za točno 20 sudionika).
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: alek.dragojevic@ida.hr, najkasnije do četvrtka, 06. rujna 2012.                                                             Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_E-poslovanje_za_MSP.doc

, a program radionice

E-poslovanje_za_MSP_-_Program.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *