Poziv na trodnevnu radionicu “E-POSLOVANJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE”

8 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, poziva Vas na trodnevnu radionicu “E-POSLOVANJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE” koja će biti održana u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21), prema sljedećem rasporedu:
I.    srijeda, 02.10.2013. od 14.00 do 19.00 sati – INTERNET POSLOVANJE
II.  četvrtak, 03.10.2013. od 14.00 do 19.00 sati INTERNET MARKETING, INTERNET PR I ANALITIKA
III. petak, 04.10.2013. od 14.00 do 19.00 sati – IZRADA WEB STRANICA I UPRAVLJANJE SADRŽAJEM
Trodnevna radionica je nastavak projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja kojeg je sufinancirala Europska unija te je namijenjena svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja te o primjeni e-poslovanja u praksi.
Trodnevna radionica za grupu od 15 poduzetnika bit će bazirana na praktičnom radu na računalu, a s ciljem konkretnog podizanja znanja i vještina o uvođenju e-poslovanja u redovno poslovanje.
Radionicu će voditi g. Siniša Begović, MBA, koji se kroz svoju dugogodišnju menadžersku karijeru konstantno usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata, pa tako i prvog WebShop-a u Hrvatskoj s integriranim kartičnim plaćanjem. Autor je više desetaka stručnih članaka, te je koautor knjige o e-poslovanju.
Ovdje možete preuzeti

Prijavnica_-_E_business.doc

te

Sadrzaj_-_E_business.pdf

radionice.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika (informatička učionica je opremljena za točno 15 sudionika).
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: alek.dragojevic@ida.hr  najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna 2013.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *