Poziv na seminar za poslovnu zajednicu o održivim rješenjima u području gospodarenja otpadom

6 views |0 comments

U sklopu projekta «Odnosi s javnošću za Županijski centar za gospodarenje otpadom Kaštijun, Istarska županija» koji je sufinanciran sredstvima IPA fonda Europske unije pozivamo vas na seminar za poslovnu zajednicu o održivim rješenjima u području gospodarenja otpadom koji će se održati u utorak, 7. svibnja 2013., s početkom u 10:30 sati  u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Carrarina 5, u Puli.
Seminar organizira tvrtka Kaštijun d.o.o. Pula u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula. S obzirom na značaj teme uz sudjelovanje sudionika iz Istarske županije, očekujemo i dolazak poslovnih subjekata iz drugih županija koji su već učinili značajne kvalitativne iskorake u zaštiti okoliša te svojim primjerom žele doprinijeti poslovnom sektoru Istarske županije.
Uz pozdravne govore organizatora, aktivnosti povezane s gospodarenjem otpadom i održivim razvojem predstavit će Ljiljana Dravec, voditeljica Odsjeka za zaštitu prirode i okoliša, Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije, Mirjana Matešić, direktorica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HRPSOR) te Žarko Horvat, član Uprave i direktor industrijske tehnologije Holcim Hrvatska.
Cilj ovog seminara je upoznati poslovne subjekte s njihovim obvezama prema postojećoj Nacionalnoj strategiji gospodarenja otpadom i važećim EU direktivama, informirati o uspostavi integriranog sustava gospodarenja otpadom u Istarskoj županiji koji će rezultirati visokim standardima očuvanja tla, vode i zraka; naglasiti važnost recikliranja, smanjenja nastajanja otpada te ponovne uporabe ambalaže i drugih stvari kako bi poslovni subjekti zauzeli aktivnu ulogu u promicanju tih važnih principa.
Detaljne informacije o programu skupa možete pronaći u prilogu. S obzirom na ograničen broj mjesta, lijepo vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite gospođi Bojani Sečkar najkasnije do 30. travnja 2013. na tel. 099 7528 986; ili email bojana.seckar@lesosio.com
Program seminara možete pogledati

Program_seminara.doc

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *