Poziv na seminar “Uspješna prodaja na poslovnom tržištu”

4 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na seminar na temu  “USPJEŠNA PRODAJA NA POSLOVNOM TRŽIŠTU”. Seminar će biti održan u četvrtak, 25. listopada 2012. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji se bave prodajom, kao i svima koji moraju uspješno prezentirati vlastite ideje.
Jedan od većih  izazova u današnjem poslovnom okruženju je – prodati. No, znate li što utječe na kupca prilikom donošenja odluke o kupnji, kako teče kupovni proces, koji mogu biti kupčevi motivi za kupnju? Znate li da ljudi ne vole da im se prodaje, ali obožavaju kupovati. Znate li što je vama kao prodavaču proizvoda ili usluge važno znati o procesu prodaje? Kako pronaći potencijalne kupce proizvoda ili usluga, kako upoznati kupca, pristupiti mu i uspostaviti prvi kontakt, jeste li svjesni važnosti verbalnog i neverbalnog komuniciranja? Znate li kako dobro prezentirati vlastiti proizvod?
Cilj našeg treninga je upravo spoznati odgovore na sva ova pitanja, kako biste pravilnim pristupom i razvojem vještine prodaje povećali količinu prodanih proizvoda i usluga.
Seminar će voditi dr.sc. Erik Ružić, diplomirani ekonomist i doktor društvenih znanosti. Polaznik mnogih škola i edukativnih seminara te radionica na temu prodaje i poslovnog komuniciranja. Autor je više znanstvenih i stručnih članaka iz različitih područja ekonomije te aktivni sudionik na međunarodnim znanstvenim konferencijama. Stečena teoretska znanja verificira u praksi te prenosi studentima na Odjelu za ekonomiju i turizam “dr. Mijo Mirković”, gdje radi kao vanjski suradnik.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili  ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili e-mail alek.dragojevic@ida.hr najkasnije do petka, 19. listopada 2012.Prijavnicu možete preuzeti 

Prijavnica_-__Uspjesna_prodaja_na_poslovnom_trzistu.doc

, a sadržaj seminara

Sadrzaj__-_Uspjesna_prodaja_na_poslovnom_trzistu.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *