Poziv na seminar „Tehnike učinkovite poslovne komunikacije“

7 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom  poduzetništva i obrta te Pulskim Centrom za Poduzetništvo poziva Vas na radionicu na temu  „Tehnike učinkovite poslovne komunikacije“  koja će se održati u četvrtak 22. svibnja 2014. od 10.00 do 16.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
 Seminar je namijenjen svim zainteresiranima koji koji žele povećati učinkovitost komunikacije s kolegama, nadređenima, zaposlenicima, strankama- što je ujedno i sam cilj edukacije.
Seminar će voditi Ana-Marija Vidjak. Kao dipl. socijalni pedagog, prvih 8 godina profesionalnog rada bavi se odgojem djece i maloljetnika, obiteljskim savjetovanjem, suportivnim radionicama s oboljelim osobama te stručnim radionicama za nastavnike kroz tijela socijalne skrbi, prosvjete i nekoliko nevladinih organizacija. Profesionalno iskustvo stiče u RH i SAD-u. Sljedećih 8 godina radi kao interni trener i coach u korporaciji te organizira i vodi soft-skills treninge za zaposlenike na području cijele RH. U navedenom razdoblju održala je preko 400 edukacija na 30-tak različitih tema. 2013. samostalno pokreće „Što ako ipak“ d.o.o. i vodi edukacije i coaching grupe u organizacijama različitih djelatnosti u Hrvatskoj i šire.   Certifikati: Specijalizant Transakcijske analize – HR
                            Coaching modul – UK
                            Certifikat za profesionalnog savjetnika – DE
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili da prijavu izvršite pozivom na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  najkasnije do ponedjeljka, 19. svibnja 2014. godine.
Ovdje možete preuzeti

Prijavnica_Tehnike_ucinkovite_poslovne_komunikacije.docx

te

Sadrzaj_Tehnike_ucinkovite_poslovne_komunikacije.pdf

seminara.
                                                           

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *