Poziv na seminar „Sustav upravljanja kvalitetom za MSP“

4 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva te Pulskim Centrom za Poduzetništvo poziva Vas na radionicu na temu  „Sustav upravljanja kvalitetom za MSP“  koja će se održati u četvrtak 8. svibnja 2014. od 10.00 do 16.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim za postupak implementacije i certifikacije sustava upravljanja kvalitetom. Osobama koje dolaze iz već certificiranih tvrtki pružiti će se korisne informacije za poticanje unapređivanja sustava upravljanja kvalitetom u vlastitim organizacijama.  
Cilj treninga je objasniti osnovne pojmove u vezi kvalitete proizvoda (ili usluga) i procesa organizacije. Koje su veze između kvalitete proizvoda i poslovnih procesa. Kako se provodi postupak certifikacije sustava upravljanja kvalitetom te koje koristi proizlaze od njegove implementacije.
Radionicu će voditi Denis Šonje, dipl. ing. koji je diplomirao 1995. godine na Pomorskom fakultetu u Rijeci, smjer Tehnologija pomorskog prometa. Devet godina radnog iskustva stekao je u međunarodnom otpremništvu te tri godine radnog iskustva na komercijalno-tehničkim poslovima.  U međunarodnoj certifikacijskoj kući SGS Adriatica d.o.o. zaposlen je 2007. godine na poslovima prodajnog savjetnika za certifikaciju poslovnih sustava. Funkciju vodećeg prosuditelja (lead auditor) za sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 obavlja od 2009. te posjeduje široko iskustvo u auditiranja velikih, srednjih i malih tvrtki. Od 2011. godine provodi treninge za interne auditore sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili da prijavu izvršite pozivom na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  najkasnije do ponedjeljka, 5. svibnja 2014. godine.
Ovdje možete preuzeti 

Prijavnica_Sustav_upravljanja_kvalitetom_za_MSP.docx

 i

Sadrzaj_Sustav_upravljanja_kvalitetom_za_MSP.pdf

seminara.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *