Poziv na seminar „Izrada predstudije i studije o izvedivosti”

8 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom  regionalnog razvoja i fondova Europske unije poziva Vas na dvodnevni seminar na temu „PREDSTUDIJA I STUDIJA O IZVEDIVOSTI“ koji će biti održan u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21) u sljedećim terminima:
l. četvrtak, 4. srpnja 2013. od 09.00 do 16.00 sati – Predstudija i studija o izvedivosti I.dio
ll. petak, 5. srpnja 2013. od 09.00 do 16.00 sati – Predstudija i studija o izvedivosti ll.dio
Seminar se provodi u okviru provedbe edukacija za djelatnike javnog sektora na lokalnoj i područnoj (regionalnog) razini u Istarskoj županiji, s ciljem jačanja ljudskih potencijala za učinkovito korištenje EU fondova u nadolazećem razdoblju. Navedenu aktivnost bespovratnim sredstvima potpomaže Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU unutar potprograma „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2013. godinu.
Seminar će voditi Ana-Maria Boromisa, koja je doktorirala  na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, magistrirala europske studije na College of Europe, Natolin u Poljskoj, a diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu. Pročelnica je odjela za međunarodne gospodarske i političke odnose u Institutu za razvoj i međunarodne odnose u Zagrebu. Predaje Economics of European Integration na poslijediplomskom studiju Master of European Studies na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Izradila je više analiza koristi i troškova za projekte koji se financiraju iz IPA-e, za Europski parlament analizirala je izvedivost Strategije Energetske zajednice i uspješnost IPA-e. Ocjenjivala je projekte malih i srednjih poduzeća prijavljene na EU fondove te autorica je brojnih članaka i knjiga objavljenih u Hrvatskoj i u inozemstvu.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionka.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail alek.dragojevic@ida.hr    najkasnije do ponedjeljka, 1. srpnja 2013. godine.
                                                           
Ovdje možete preuzeti 

Prijavnica_Izrada_predstudije_i_studije_o_izvedivosti.doc

te

Sadrzaj.pdf

seminara.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.
S poštovanjem,
dr.sc. Boris Sabatti, v.r.
Direktor

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *