Poziv na seminar “European Business Competence License (EBC*L) – Stupanj B”

5 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom  poduzetništva i obrta te Pulskim Centrom za Poduzetništvo poziva Vas na četverodnevni seminar na temu  “European Business Competence License (EBC*L) – Stupanj B”  koji će se održavati od utorka 25. ožujka do petka 28. ožujka 2014. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
EBC*L je ustanovljen kao međunarodni standard obrazovanja poslovne administracije te predstavlja osnove ekonomike poslovanja. Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji prvenstveno nisu ekonomske struke, ali i svima onima koji žele povećati razumijevanje ekonomskih pojmova u praksi.
Četverodnevni seminar obuhvaća 4 modula:
Poslovni plan – ciljevi, metode i instrumenti sastavljanja Planiranje projekta i financiranje Investicijska analiza i financijsko planiranje Marketing i prodaja
Uvjet prijave nije odslušan stupanj A, no da biste mogli pristupiti seminaru nužno je elementarno ekonomsko predznanje, kako biste mogli pratiti samo predavanje.
Nakon odslušanog seminara moguće je pristupiti ispitu i dobiti međunarodni certifikat, uz uvjet dodatnog financijskog doprinosa samog polaznika.
Seminar će održati Danijel Klaić i Erol Ćurt, certificirani EBCL treneri s dugogodišnjim iskustvom rada u javnom i privatnom sektoru te predavači na priznatim međunarodnim obrazovnim institucijama.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta. Odabrani polaznici obvezni su prisustvovati svim modulima.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail ivana.kalac@ida.hr najkasnije do ponedjeljka, 24. ožujka 2014 .
Ovdje možete preuzeti 

EBCL_Prijavnica.docx

te

Sadrzaj_EBCL.pdf

seminara.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *