Poziv na radionicu “Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja”

4 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s  Ministarstvom poduzetništva i obrta,  HAMAG INVESTOM i HBOR-om poziva Vas na radionicu na temu  “Novi Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja”, koja će biti održana u dvorani Pula, Odjela za ekonomiju i turizam “dr. Mijo Mirković”, Preradovićeva 1 u Puli, u srijedu, 21. studenog 2012. od 10.00 do 13.00 sati.
Radionicu će voditi predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta – Sani Ljubunčić, načelnik Sektora za međunarodnu suradnju, investicije, izvoz i konkurentnost i Ljiljana Zajc, voditeljica Službe za potporu ulaganja i investicije. Prezentaciji će prisustvovati i predstavnici Odjela za investicije HAMAG INVESTA te dr.sc, Cinzia Zubin, voditeljica HBOR-ovog ureda za Istarsku županiju, koja će održati prezentaciju “Uloga HBOR-a u poticanju investicija”.
Novi Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja (NN 111/2012), na snagu je stupio 12. listopada 2012. te je sukladno tome cilj radionice istaknuti prednosti i poboljšanja u odnosu na dosadašnji Zakon kako bi se osnažilo poduzetništvo za nova ulaganja te im se omogućila poticajna sredstva i za manja nova ulaganja i manji broj novootvorenih radnih mjesta. Na radionici će biti prezentirani primjeri izračuna maksimalnog intenziteta potpore u slučaju kada poduzetnici koriste različite izvore financiranja i imaju pravo apliciranja na različite izvore potpora.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: alek.dragojevic@ida.hr ili sanja.kantaruti@ida.hr  najkasnije do ponedjeljka, 19. studenog 2012.
Prijavnicu možete preuzeti 

Prijavnica_Zakon_o_poticanju_investicija_21.11.2012..doc

.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *