Poziv na radionicu „Stress management“

6 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva te Pulskim Centrom za Poduzetništvo poziva Vas na radionicu na temu  “Stress management”  koja će se održati u četvrtak 24. travnja 2014. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Radionica je namijenjena svim osobama koje su u gospodarskim subjektima ili neprofitnim organizacijama izloženi stresnim situacijama te žele naučiti kako se nositi s njima. Prema definiciji stres je određeni pritisak ili napetost, a uzrokovan je našom reakcijom na određene događaje u našem životu, a ne na događaje same po sebi. To znači da svaka osoba može drugačije reagirati na isti događaj. Na radionici stres management upoznat ćete se s važnošću upravljanja stresom u poslovnom I svakodnevnom životu.
Radionicu će voditi Jelena Vrsaljko koja je diplomirala 1997. godine na Studiju za socijalni rad te stekla zvanje socijalnog radnika. Ima tri godine iskustva kao odgajateljica u dječjem domu. U Prosperiti je završila praktičarski trening 2003. i majstorski trening 2004. godine. Bila je asistent na praktičarskom treningu. U ljeto 2006. certificirana je za trenera NLP-a, HNLP-a te coacha u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju, Lancaster, SAD. 2006. završila je četverogodišnji Studij transakcijske analize u Zagrebu.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ako ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail ivana.kalac@ida.hr najkasnije do ponedjeljka, 21. travnja 2014. godine.
Ovdje možete preuzeti 

Prijavnica_Stress_management.docx

te

Sadrzaj_Stress_management.pdf

seminara.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *