Poziv na radionicu „Stress management“

6 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na radionicu na temu  “STRESS MANAGEMENT”  koja će biti održana u četvrtak 9. svibnja 2013. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Radionica je namijenjena svim osobama koje su u gospodarskim subjektima ili neprofitnim organizacijama izloženi stresnim situacijama te žele naučiti kako se nositi s njima. Prema definiciji stres je određeni pritisak ili napetost, a uzrokovan je našom reakcijom na određene događaje u našem životu, a ne na događaje same po sebi. To znači da svaka osoba može drugačije reagirati na isti događaj. Na radionici stres management upoznat ćete se s važnošću upravljanja stresom u poslovnom i svakodnevnom životu.
Radionicu će voditi voditeljica treninga Jelena Vrsaljko koja je diplomirala 1997. godine na Studiju za socijalni rad te stekla zvanje socijalnog radnika. Ima tri godine iskustva kao odgajateljica u dječjem domu. U Prosperiti je završila praktičarski trening 2003. i majstorski trening 2004. godine. Bila je asistent na praktičarskom treningu. U ljeto 2006. certificirana je za trenera NLP-a, HNLP-a te coacha u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju, Lancaster, SAD. 2006. završila je četverogodišnji Studij transakcijske analize u Zagrebu.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail alek.dragojevic@ida.hr najkasnije do ponedjeljka, 6. svibnja 2013. godine.
Sadržaj radionice možete preuzeti ovdje, te prijavnicu ovdje.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.
                                                            

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *