Poziv na radionicu: Perspektive i projekcije razvoja klastera

3 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. poziva Vas na radionicu na temu „Perspektive i projekcije razvoja klastera“, koja će biti održana u ponedjeljak, 22. srpnja 2013. godine, u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21) u terminu od 10.00 do 14.00 sati.
Radionica se provodi u okviru radnog paketa 4 projekta ClusterPoliSEE, koji je usmjeren na skupljanje i širenje informacija na nacionalnim razinama programskog područja, s ciljem definiranja kvalitetnog mehanizma učenja o politikama razvoja klastera na razini Jugoistočne Europe.
Cilj interaktivne radionice je odrediti pozitivne i negativne utjecaje na razvoj klastera u Hrvatskoj, te predvidjeti realni scenario u okviru dobivenih parametara. Dobiveni zaključci mogu poslužiti kao alat u kreiranju vizije razvoja klastera u Hrvatskoj te za pravovremeno reagiranje i zaobilaženje predviđenih problema u realizaciji te vizije.
Radionica je namijenjena svim dionicima u području razvoja klastera i politika razvoja klastera, koji žele znati nešto više te žele interaktivno doprinijeti razvijanju baze za stvaranje politika razvoja klastera na regionalnoj razini i šire.
Navedena će radionica biti provedena uz suradnju vanjskog stručnjaka mr.sc. Kristiana Korunića, koji već dugi niz godina surađuje između ostalog s više klasterskih udruženja u RH, te je koautor nekoliko strategija rasta i razvoja i pružatelj usluga edukacija vezanih za temu povećanja konkurentnosti kroz klasterska udruženja.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: alek.dragojevic@ida.hr. najkasnije do petka, 19. srpnja 2013. godine
Ovdje možete preuzeti

Perspektive_i_projekcije_razvoja_klastera_-_PRIJAVNICA.doc

te

Perspektive_i_projekcije_razvoja_klastera_-_SADRZAJ.pdf

radionice.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.
S poštovanjem,
dr.sc Boris Sabatti, v.r.
direktor

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *