Poziv na prezentaciju Programa poticanja poduzetništva i obrta PODUZETNIČKI IMPULS 2013.

5 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o u suradnji s Pulskim centrom za poduzetništvo, Istarskom županijom i Ministarstvom poduzetništva i obrta poziva Vas na prezentaciju Programa poticanja poduzetništva i obrta PODUZETNIČKI IMPULS 2013, koja će biti održana na Sveučilištu Jurja Dobrila u Puli, Odjel za ekonomiju i turizam “dr.Mijo Mirković” u dvorani Pula, Preradićeva 1, u petak, 8. ožujka  2013. godine, u terminu od 11:00 do 13:00 sati.
Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavit će javne pozive kako bi se našim poduzetnicima i obrtnicima, poduzetničkim  institucijama, jedinicama lokalne samouprave i ostalim potencijalnim aplikantima odnosno korisnicima bespovratnih potpora iz ovoga programa omogućila što kvalitetnija priprema i podnošenje zahtjeva. Poduzetnički impuls 2013. godine predstavit će Dijana Bezjak, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta te Vlatka Mlakar, voditeljica Odjela.
Prezentacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili  na email: sanja.kantaruti@ida.hr.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_-_Poduzetnicki_impuls_2013..doc

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *