Poziv na Poduzetnički impuls 2015.

18 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom poduzetništva i obrta, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom poziva Vas na predstavljanje „Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2015.“ koje će se održati u Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, pri Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u  dvorani Pula,  Preradovićeva 1, u ponedjeljak, 2. ožujka  2015. godine, u terminu od 11:00 do 13:00 sati.
Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavit će javne pozive kako bi se našim poduzetnicima i obrtnicima, poduzetničkim  institucijama, jedinicama lokalne samouprave i ostalim potencijalnim korisnicima bespovratnih potpora iz ovoga programa omogućila što kvalitetnija priprema i podnošenje zahtjeva.
Prezentacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo vas da prijavu izvršite slanjem ispunjenog prijavnog obrasca na e-mail: ivana.kalac@ida.hr Prijave traju do petka, 27. veljače 2015.
Prijavnicu preuzmite

Prijavnica_Poduzetnicki_impuls_2015.doc

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *