Poziv na INFO DAN O E-POSLOVANJU

10 views |0 comments

Seminar: Osnove i uvod u Internet marketing
Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta poziva Vas na  seminar „Osnove i uvod u Internet marketing“  koji će biti održan u četvrtak, 28. studenog 2013. od 10.00 do 13.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar se provodi kao nastavak projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog  poslovanja kojeg je sufinancirala Europska unija te je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama internet oglašavanja.
Cilj seminara je približavanje novih trendova korisnicima koji žele naučiti nešto više o internet oglašavanju. Praćenje razvoja novih trendova iznimno je zahtjevan posao i jedan od ključnih faktora uspješne online kampanje. Internet kampanju moguće je pokrenuti u svega nekoliko sati, a rezultati su vidljivi gotovo trenutno.
Seminar će voditi dipl.ing. politehnike Branko Mejak, Internet marketing specijalist s preko 7 godina iskustva. Radio je kao SEM Specijalist te Voditelj tima Internet marketinga u Uniline d.o.o. Trenutno je direktor Internet Marketing agencije Mijena d.o.o. Nositelj je Google AdWords certifikata. Vodio je mnoge projekte za domaće i strane klijente.
Dragan Barišić, dipl.ing politehnike sa dugogodišnjim iskustvom u B2C retail sektoru. Nositelj Google AdWords certifikata sa 4 godine iskustva u Internet Marketingu. Vodio je mnoge projekte za domaće i strane klijente.
Ovdje možete preuzeti

Prijavnica_-_Info_dan.doc

te

Sadrzaj_-_Info_dan2.pdf

seminara info dana.
Info seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: alek.dragojevic@ida.hr
                                  najkasnije do srijede, 27. studenog 2013.
                                                           
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.
S poštovanjem,
dr.sc. Boris Sabatti
direktor

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *