Poziv na edukaciju: Rad s teškim klijentima i nošenje s izgovorima

4 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom te Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na radionicu na temu  „Rad s teškim klijentima i nošenje s izgovorima“ koja će se održati u četvrtak 30. listopada 2014. od 10.00 do 16.00 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Edukacija je namijenjena svim osobama koje su zainteresirane za prepoznavanje tipova teških klijenata i usvajanja metoda za rad s njima. Također, ciljevi edukacije jesu i povećanje profesionalnosti u odnosu s teškim klijentima, nošenjem s pritužbama te razvoj adekvatnih tehnika za rad s izgovorima.
Edukaciju će voditi Ana-Marija Vidjak. Kao dipl. socijalni pedagog, prvih 8 godina profesionalnog rada bavi se odgojem djece i maloljetnika, obiteljskim savjetovanjem, suportivnim radionicama s oboljelim osobama te stručnim radionicama za nastavnike kroz tijela socijalne skrbi, prosvjete i nekoliko nevladinih organizacija. Profesionalno iskustvo stiče u RH i SAD-u. Sljedećih 8 godina radi kao interni trener i coach u korporaciji te organizira i vodi soft-skills treninge za zaposlenike na području cijele RH. U navedenom razdoblju održala je preko 400 edukacija na 30-tak različitih tema. 2013. samostalno pokreće „Što ako ipak“ d.o.o. i vodi edukacije i coaching grupe u organizacijama različitih djelatnosti u Hrvatskoj i šire. Certifikati: Specijalizant Transakcijske analize – HR, Coaching modul – UK, Certifikat za profesionalnog savjetnika – DE.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ako ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail ivana.kalac@ida.hr ,najkasnije do ponedjeljka, 27. listopada 2014. godine.
Sadržaj edukacije preuzmite

Sadrzaj_Rad_s_teskim_klijentima_i_nosenje_s_izgovorima.pdf

, a prijavnicu

Prijavnica_Rad_s_teskim_klijentima_i_nosenje_s_izgovorima.docx

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *