Poziv na edukaciju „Financiranje start-up poduzeća“

4 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom te Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na radionicu na temu  „Financiranje start-up poduzeća“ koja će se održati u četvrtak 6. studenoga 2014. od 9.00 do 16.00 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Cilj je edukacija upoznati polaznike s mogućnostima financiranja start-up poduzeća u Republici Hrvatskoj. Edukaciju će voditi Zrinski Pelajić – istaknuti regionalni business i management konzultant koji posjeduje bogato iskustvo rada u privatnom i javnom sektoru te sektoru pružanja poslovnih usluga. Radio je kao međunarodni konzultant za OECD, UNCTAD, USAID, GiZ, SEE Network.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ako ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail alek.dragojevic@ida.hr najkasnije do utorka, 4. studenoga 2014. godine.
Ovdje možete preuzeti 

Prijavnica_Financiranje_start_up_poduzeca.docx

te

Sadrzaj_Financiranje_start_up_poduzeca.pdf

seminara.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *