Poziv na edukaciju “E-commerce – online prodaja i Internet marketing”

20 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva Vas na jednodnevni seminar na temu „E-commerce – online prodaja i Internet marketing“ koji će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu 30. rujna 2015. Seminar će trajati od 9 do 13 sati.
Na seminaru će se obrađivati e-commerce, prednosti korištenja Interneta za prodaju proizvoda i usluga, te sam proces pokretanja online trgovine, ostvarivanja prihoda i povećanja prodaje. Polaznici će naučiti kako pokrenuti Internet trgovinu, koji su trendovi online prodaje, koje sve troškove očekivati, te kako optimizirati kampanju i sa što manje iznosa postići što bolji rezultat oglašavanja. Polaznici će na seminaru naučiti kako u tražilici oglašavati svoje usluge i proizvode jer više od 80% Internet marketinga otpada na Google Adwords oglašavanje na tražilici.
Cilj seminara je približiti Internet trgovinu, Google Adwords sustav te Facebook oglašavanje svim aktivnim korisnicima koji žele optimizirati oglašavanje i unaprijediti svoje poslovanje.
Seminar će voditi Bruno Glavan nositelj Google Adwords certifikata s 8 godina iskustva u Internet marketingu.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do ponedjeljka, 28. rujna 2015. godine.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_e_commerce_online_prodaja_i_internet_marketing.docx

, a sadržaj seminara

Sadrzaj_e_commerce_online_prodaja_i_internet_marketing.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *