Poziv na dvodnevnu radionicu „Priprema EU projekata“

8 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom  poduzetništva i obrta i Pulskim Centrom za Poduzetništvo poziva Vas na radionicu na temu „PRIPREMA EU PROJEKATA“ koja će se održati prema sljedećem rasporedu:
I. četvrtak, 5.6.2014. od 09:00 do 16:00 sati – UVOD U FONDOVE EU I MOGUĆNOST ZA FINANCIRANJE EU FONDOVIMA
II. petak, 6.6.2014. od 09:00 do 16:00 sati – IZRADA PROJEKATA
Mjesto događanja: Istarska razvojna agencija, Mletačka 12/IV, 52100 Pula
Glavni ciljevi radionice jesu naučiti nešto više o funkcioniranju sustava EU fondova u Hrvatskoj i o tome kako funkcionira sustav u strukturnim fondovima u uvjetima članstva u EU. Također, jedan od ciljeva jest poučiti polaznike o metodama upravljanja projektnim ciklusom, kao i razumijevanju logičke matrice, savladavanju izrade projektne aplikacije te izradi detaljnog proračuna projekta.
Radionicu će voditi Ivona Pavelić koja je voditeljica projekata u tvrtki Projekt jednako razvoj d.o.o. iz Zagreba U PJR-u se Ivona bavi razvojem  projektnih prijedloga za natječaje za EU sredstva, radi s privatnim i javnim sektorom, od velikih investicijskih projekata do malih projekata iz socijalnog sektora. Ima više  godina iskustva u razvoju i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, a između ostaloga je i certificirani EU voditelj projekata (European Certification and Qualification Association – ECQA, Austrija). Održala je desetak specijalističkih seminara na teme upravljanja projektima te je 2 godine radila u visokoškolskoj obrazovnoj ustanovi na kolegiju “Projektni menadžment”. Bila je uključena u provedbu 10-ak EU projekata te u razvoj više od 30 projekata.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja i uključivanja više različitih poduzeća/obrta. Broj polaznika radionice ograničen je na 30, a odabir polaznika vršit će se prema sljedećim kriterijima:
–      dvodnevna radionica namijenjena je poduzetnicima i obrtnicima u fazi rasta i razvoja koji imaju neke konkretnije projektne ideje u njihovom segmentu poslovanja te koji su spremni tijekom radionice interaktivno sudjelovati u raspravi i timskoj razradi projektnih prijedloga
–      prednost pri odabiru polaznika radionice imat će proizvodne i ICT djelatnosti
–      program dvodnevne radionice nije djeljiv te su odabrani polaznici radionice obvezni aktivno sudjelovati u oba dana treninga
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail ivana.kalac@ida.hr  najkasnije do ponedjeljka, 2. lipnja 2014. godine.
Ovdje možete preuzeti 

Prijavnica_Priprema_EU_projekata.docx

te

Sadrzaj_Priprema_EU_projekata_01.pdf

radionice.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.
                                                                           

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *