Poziv na dvodnevnu radionicu „Priprema EU projekata“

4 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom, Ministarstvom  poduzetništva i obrta i Gradom Porečom poziva Vas na radionicu na temu „PRIPREMA EU PROJEKATA“ koja će se održati prema sljedećem rasporedu:
I. srijeda, 26.2.2014. od 09:00 do 16:00 sati – UVOD U FONDOVE EU I MOGUĆNOST ZA FINANCIRANJE EU FONDOVIMA
II. četvrtak, 27.2.2014. od 09:00 do 16:00 sati – IZRADA PROJEKATA
Mjesto događanja: Pučko otvoreno učilište Poreč, Aldo Negri 5 (nasuprot IKB-a, u prolazu prema dućanima, 2. kat, učionica br.6)
Glavni ciljevi radionice jesu naučiti nešto više o funkcioniranju sustava EU fondova u Hrvatskoj i o tome kako će funkcionirati sustav u strukturnim fondovima u uvjetima članstva u EU, o metodama upravljanja projektnim ciklusom, razumijevanju logičke matrice, savladavanju izrade projektne aplikacije te izradi detaljnog proračuna projekta.
Radionicu će voditi Ana Fresl koja je završila Ekonomski fakultet i Executive MBA program u poslovnoj školi Cotrugli. Svoje znanje i iskustvo u području EU fondova i projekata stekla je u 5 godina rada u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, prvoj upravi za upravljanje EU fondovima u RH. U SAFU je kao Project manager samostalno vodila preko 50 projekata, a kao voditeljica odjela upravljala timom od 10 voditelja projekata i portfeljem odjela od preko 200 projekata. Veliko iskustvo u provedbi EU projekata temelji na odobrenju više od 100 projektnih proračuna za potpisivanje ugovora, više od 80 projektnih izvještaja i niza dokumenata javne nabave. Česta je govornica na najvažnijim konferencijama koje se dotiču EU fondova.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja i uključivanja više različitih poduzeća/obrta. Broj polaznika radionice ograničen je na 30, a odabir polaznika vršit će se prema sljedećim kriterijima:
–      dvodnevna radionica namijenjena je poduzetnicima i obrtnicima u fazi rasta i razvoja koji imaju neke konkretnije projektne ideje u njihovom segmentu poslovanja te koji su spremni tijekom radionice interaktivno sudjelovati u raspravi i timskoj razradi projektnih prijedloga
–      prednost pri odabiru polaznika radionice imat će proizvodne i ICT djelatnosti
–      program dvodnevne radionice nije djeljiv te su odabrani polaznici radionice obvezni aktivno sudjelovati u oba dana treninga
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail ivana.kalac@ida.hr  najkasnije do ponedjeljka, 24. veljače 2014. godine.
Ovdje možete preuzeti 

prijavnica_Pripremanje_EU_projekata.docx

te

Sadrzaj_Priprema_EU_projekata.pdf

radionice.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *