Potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima

13 views |0 comments

Sukladno Programu rada za 2015.godinu, Hrvatska turistička zajednica objavljuje Javni poziv za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2015. godini. U smislu ovog Javnog poziva, pod turistički nerazvijenim područjem smatraju se:
područja svih kontinentalnih županija, osim područja Grada Zagreba,sva naselja s područja ostalih županija, koja na svojem području nemaju izlaz na more.
Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose sljedećim ciljevima:
aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na turistički nerazvijena područja, posebice u razdoblju pred i posezone izgradnji, obnovi i podizanju kvalitete smještajnih kapaciteta i dodatnih turističkih sadržaja na turistički nerazvijenim područjima, posebice na područjima s oznakom „PPS destinacija“izgradnji i obnovi javne turističke infrastrukture na turistički nerazvijenim područjima,razvoju turističke ponude s većom dodanom vrijednošću koja će omogućiti veću prosječnu potrošnju turista razvoju gospodarske aktivnosti i povećanju zaposlenosti na turistički nerazvijenim područjima, posebice u razdoblju pred i posezone.
Javni poziv je otvoren do 27. veljače 2015. godine. Dodatne informacije na linku: http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Potpore-HTZ-a/Potpore-projektima-turistickih-inicijativa-i-proizvoda-na-turisticki-nerazvijenim-podrucjima?Y2lcMzkxOSxwXDI0Mg%3d%3d

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *