Poslovni uzlet u Puli

24 views |0 comments

Edukativni seminari pod nazivom „Poslovni uzlet grada Pule“, u organizaciji Poslovnog dnevnika, održavao se u petak, 27. veljače 2015., u prostorijama Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli. Otvorenju manifestacije prisustvovali su mnogi istarski poduzetnici te predstavnici domaćina Grada Pule i Istarske županije.
Glavni urednik Poslovnog dnevnika, ujedno i glavni organizator „Poslovnog uzleta“ Mislav Šimatović, u prepunoj dvorani fakulteta upoznao je okupljene poduzetnike s ciljem projekta. Drugim riječima, predstavio je mala i srednja hrvatska poduzeća koja su u proteklih pet godina ostvarila rast poslovnih prihoda i broja zaposlenih te kroz cjelogodišnju kampanju upoznati javnost s uspješnim, pozitivnim poduzetničkim pričama na regionalno-županijskom i nacionalnom nivou.
Na panel diskusiji “Od ideje do uspješnog biznisa, dobri primjeri iz prakse” sudjelovao je direktor Istarske razvojne agencije dr.sc. Boris Sabatti, koji je potom održao i predavanje na temu “Poticanje poduzetništva u Istarskoj županiji”.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *