Poslovni uzlet grada Pule 2016.

22 views |0 comments

Poslovni dnevnik u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom, Gradom Pulom i Istarskom županijom organizira besplatna edukativna predavanja za poduzetnike, obrtnike te za sve s interesom usmjerenim na područje uspješnog poslovanja, financija i brendiranja. Edukacije će biti usmjerene i na učinkovito upravljanje troškovima te na razvoj marketinških vještina i kompetencija.
Poslovni uzlet grada Pule održat će se 4. ožujka 2016. godine na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” (dvorana Pula) na adresi Preradovićeva 1, u Puli.
Poslovni uzlet ove će godine kroz panel diskusiju i besplatne edukacije obuhvatiti sve najvažnije teme iz područja financija, EU fondova i marketinga. Moći ćete saznati sve o uspješnom upravljanju troškova, kako sredstvima iz EU fondova doći do povećanja turističke ponude, te kako napraviti uspješnu marketinšku kampanju i razviti dobru brand strategiju.
Cjelokupan program edukacija i popis predavača možete pregledati ovdje.
Iako su edukacije besplatne, ljubazno Vas molimo da svoje mjesto rezervirate prijavom na link, pozivom na broj telefona 01 6326 021 ili slanjem e-maila na poslovni-uzlet@poslovni.hr 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *