Održana prezentacija “Primjeri dobre prakse u korištenju pretpristupnih fondova EU”

5 views |0 comments

U organizaciji HGK-Županijske komore Pula, IDA-e i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, a u suradnji s Diopter – Otvorenim učilištem Pula, u utorak 13. rujna 2011. u prostorima HGK ŽK Pula održana je prezentacija “Primjeri dobre prakse u korištenju pretpristupnih fondova EU”.
Prezentacija je održana u cilju poticanja razvoja ljudskih potencijala i najave predstojećih natječaja. U sklopu prezentacije predstavljeni su EU programi cjeloživotnog učenja, uspješni EU projekti koji potiču cjeloživotno učenje u Istarskoj županiji – To4To, ReSNet te I-KEY. Održana je i prezentacija “Neki ljudi gledaju i pitaju: “Zašto?” – Drugi gledaju i pitaju: “Zašto ne?”. Također, na info-danu predstavljena su konkretna iskustva u korištenju EU sredstava u području razvoja ljudskih potencijala te mogućnosti koje stoje na raspolaganju gospodarstvenicima u korištenju EU fondova.
Ovogodišnji, 5. tjedan cjeloživotnog učenja organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a odvija se od 8. do 15. rujna 2011.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *