Održana Konferencija 2. City_SEC Zero Emission Day

12 views |0 comments

U povodu obilježavanja Europskog tjedna održive energije, koji se diljem Europe odvija od 18. do 22. lipnja, Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. organizirala je Konferenciju 2. City_SEC Zero Emission Day.
Konferencija je održana u ponedjeljak 18. lipnja 2012. godine s početkom u 11 sati u prostorima IDA-e, na adresi Mletačka 12/IV u Puli.
Jednodnevna Konferencija dio je aktivnosti predviđenih provedbom projekta City_SEC – Regional development and energy agencies supporting muniCIpaliTY_SEC to jointly become active energy actors in Europe (Regionalne razvojne i energetske agencije kao podrška gradovima/općinama u zajedničkom nastojanju da postanu aktivni energetski subjekti u Europi), sufinanciranom u sklopu Programa “Inteligentna energija u Europi” (Intelligent Energy Europe – IEE). Cilj Konferencije promocija je mjera energetske efikasnosti, odnosno značaja sustavnog gospodarenjaenergijom te uvjeta i načina financiranja projekata u sektoru energetske efikasnosti i obnovljivihizvora energije. Konferencija je bila namijenjena javnom i privatnom sektoru, posebice malim i srednjim poduzetnicima koji posluju u sektoru energetike.
Konferenciju je otvorio Alen Damijanić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Istarske županije, a održane su sljedeće prezentacije:

IDA_Sanja_1.ppt

Energetska_bilanca_grada_Pule.ppt

IRENA_a_Doris_Percan.pptx

UNDP_SGE_prezentacija_IDA2.pptx

FZOEU_Pula_18_06_2012.ppt

DOOR_-_City_SEC_01.ppt

 

prezi.exe

HBOR__IDA_18.06.2012..ppt

Program Konferencije možete preuzeti

Program_2._City_SEC_Zero_Emission_Day.pdf

.
Više o projektu možete saznati na www.citysec.eu.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *