Javni poziv za promociju hrvatskog gospodarstva kroz dodjelu bespovratnih sredstava za organizaciju i sudjelovanje na gospodarskim sajmovima i manifestacijama

20 views |0 comments

Ministarstvo gospodarstva raspisalo je Javni poziv za promociju hrvatskog gospodarstva kroz dodjelu bespovratnih sredstava za organizaciju i sudjelovanje na gospodarskim sajmovima i manifestacijama.
Predmet ovoga javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva u svrhu organizacije i sudjelovanja na gospodarskim sajmovima i manifestacijama te drugih oblika promocije i predstavljanja hrvatskog gospodarstva.
Prioritet ovoga javnog poziva je promocija hrvatskog gospodarstva kroz pomoć proračunima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u smislu poticanja i omogućavanja organizacije i sudjelovanja na domaćim i inozemnim gospodarskim sajmovima i manifestacijama te drugih oblika promocije i predstavljanja hrvatskog gospodarstva (uredi za promociju, gospodarska predstavništva i sl.).
Ciljevi ovoga javnog poziva su poticanje promocije gospodarstva Republike Hrvatske, konkurentnosti i investicija te pozitivnog investicijskog okruženja.
Prijaviti se mogu jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave (općine, gradovi i županije).
Javni poziv možete preuzeti ovdje.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *