INFO DAN O E-POSLOVANJU

7 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira INFO DAN O E-POSLOVANJU.  Info dan bit će održan u četvrtak, 16. lipnja 2011.od 10.00 do 13.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Info dan jedna je od aktivnosti projekta Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima i malim i srednjim poduzetnicima, koji žele saznati nešto više o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja. Navedeni projekt provodi se uz pomoć sredstava Europske Unije, a cilj mu je povećati korištenje i primjenu elektroničkog poslovanja kod malih i srednjih poduzetnika, kako bi povećali svoju konkurentnost.
Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, 97% tvrtki u Hrvatskoj koristi računala u svom radu, ali pretpostavlja se da samo manji dio njih koristi sve prednosti koje donosi e-poslovanje. Istarska razvojna agencija jedna je od deset poduzetničkih potpornih institucija u Hrvatskoj kojima je temeljem natječaja povjereno da budu nositelji aktivnosti i promotori e-poslovanja. Tijekom projekta, IDA će na području Istarske županije održati niz info radionica i seminara na temu elektroničkog poslovanja, osmišljenih prema iskazanim potrebama malih i srednjih poduzetnika i obrtnika.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Info_dan_o_e-poslovanju_-_16.06.2011.doc

, a program info dana

Program_Info_dan_o_e-poslovanju_-_16_06_2011.pdf

Info seminar besplatan je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: sanja.kantaruti(at)ida.hr, najkasnije do utorka, 14. lipnja 2011.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *