IDA poziva na seminar: Natura 2000 i EU fondovi (planiranje i provedba investicijskih projekata unutar mreže NATURA 2000)

17 views |0 comments

Poštovani,
Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom  regionalnog razvoja i fondova Europske unije poziva Vas na jednodnevni seminar na temu „Natura 2000 i EU fondovi“ koji će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 9. listopada 2014. Seminar će trajati od 9 do 16 sati.
Seminar se provodi u okviru provedbe edukacija za djelatnike javnog sektora na lokalnoj i područnoj (regionalnog) razini u Istarskoj županiji, s ciljem jačanja ljudskih potencijala za učinkovito korištenje EU fondova u nadolazećem razdoblju. Navedenu aktivnost bespovratnim sredstvima potpomaže Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU unutar potprograma „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2014. godinu. Cilj edukacije je steći znanja vezano uz planiranje i provedbu investicijskih projekata unutar ekološke mreže NATURA 2000.
Seminar će voditi mr.sc. Ivana Ostoić, dipl.ing.biologije-ekologije, MBA. Završila je MBA smjer management te je na trećoj godini doktorskog studija iz područja biologije na PMF-u u Zagrebu. Radi kao savjetnik za okoliš i energiju u tvrtci IQ d.o.o. Osim iskustva u izradi studija utjecaja na okoliš radi i kao trener za razne teme iz područja okoliša.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do ponedjeljka, 6. listopada 2014. godine.
Program seminara možete preuzeti

Program_Natura_2000_i_EU_fondovi.pdf

, a prijavnicu

Prijavnica_Natura_2000_i_EU_fondovi.docx

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *