Edukacija: Izrada investicijske studije/studije izvedivosti

11 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom te Ministarstvom  poduzetništva i obrta poziva Vas na seminar na temu  “Izrada investicijske studije/studije izvedivosti”  koji će se održati u četvrtak 23. listopada 2014. od 09.30 do 16.00 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji na adresi Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar za cilj ima obnoviti znanje polaznika o utjecaju prihoda, operativnim troškovima i kapitalnim ulaganjima na novčane tokove projekta, te poučiti polaznike o načinima analize financijske efikasnosti projekata. Posebna pažnja bit će posvećena metodama vrjednovanja i ocjeni uspješnosti projekta te ključnim elementima pripreme zahtjeva za pronalaženjem izvora financijskih sredstava.
Seminar će održati mr.sc. Kristian Korunić koji je do sada sudjelovao u izradi brojnih investicijskih studija, studija izvedivosti i CBA analiza, čime osim teoretskog posjeduje i bogato praktično iskustvo.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite ispunjavanjem prijavnog obrasca na na e-mail: ivana.kalac@ida.hr ili nazovete na telefon: 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax: 052/381-905 najkasnije do ponedjeljka, 20. listopada 2014. 
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Izarada_investicijske_studije.docx

a sadržaj seminara

Seminar_Izrada_investicijske_studije.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *