EDIC Pula Pola na Sajmu knjiga

12 views |0 comments

Nakon što je protekloga mjeseca otvoren i započeo s radom na informiranju građana iz Istarske županije o Europskoj uniji, Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula Pola od danas sudjeluje u programu 20. Sajma knjige u Istri.
Posjetitelji Sajma na štandu EDIC-a Pula Pola moći će se informirati o aktivnostima Centra, postaviti pitanja o Europskoj uniji, pravima koja mogu ostvariti kao građani EU, o financiranju iz fondova EU, te se informirati iz sadržaja brojnih publikacija Europske unije o različitim temama. Također, na Sajmu će biti predstavljena i brošura EDIC-a o provedbi i korištenju Povelje o temeljnim pravima Europske unije, dokumenta u kojem su na jednom mjestu objedinjena sva osobna, građanska, politička, ekonomska i socijalna prava koja uživaju ljudi unutar Europske unije.
Štand EDIC-a na Sajmu građani mogu posjetiti u četvrtak 4.12.2014. od 12 do 16 sati, u petak od 9 do 13 i od 17.30 do 19.30 sati, u subotu od 9 do 13 sati te u ponedjeljak od 9 do 13 i od 17.30 do 19.30 sati.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *