1,2 milijuna kuna poticaja novim poduzetničkim idejama

4 views |0 comments

Zagrebačka banka raspisuje četiri natječaja kroz koja će donirati održive projekte u području društvenog poduzetništva, inovativnih poduzetničkih koncepata, obrtništva i zelenog poduzetništva.
Kroz projekt naziva MOJ ZABA START banka će dodijeliti najboljim poduzetničkim idejama ukupno 1,2 milijuna kuna poticaja u četiri natječaja te će sudionicima koji uđu u finalni izbor dodatno pružiti edukaciju kroz radionice vezane uz jačanje kapaciteta organizacija, poslovno planiranje i pisanje poslovnih planova.
Poslovno – inovacijska agencija Republike Hrvatske partner je u Natječaju MOJA PRILIKA – potpora inovativnim poduzetničkim idejama i konceptima koji ima za cilj promociju i unapređenje poduzetničke kulture te samozapošljavanja i zapošljavanja pogotovo mladih. Ostali partneri natječaja su ZŠEM, HAMAG Invest, FER i Udruga inovatora Hrvatske, a natječaj će se raspisati 12. lipnja 2013.
Projektom MOJ ZABA START radi se iskorak u društveno odgovornom poslovanju povezivanjem raznih grana gospodarstva te pružanjem stručne i financijske pomoći u realizaciji najboljih poduzetničkih projekata zaprimljenih na natječaje.
Više informacija može se pronaći na www.zaba.hr u rubrici Društvena odgovornost.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *